Facebook Pixel

Autorska prava

AUTORSKA PRAVA

 

Korišćenjem bilo kog dijela www.legendww.ba sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.legendww.ba sajta, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cjelosti.

Ni jedan dio www.legendww.ba sajta ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Kompanija “LEGEND WW” d.o.o. posjetiocima u dobroj namjeri obezbjeđuje korišćenje sadržaja www.legendww.ba sajta. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.legendww.ba sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt www.legendww.ba sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

www.legendww.ba sajt sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje www.legendww.ba sajta koristite na vlastitu odgovornost i “LEGEND WW” d.o.o. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup www.legendww.ba sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

“LEGEND WW” d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio-materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.legendww.ba sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (“LEGEND WW” d.o.o., partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.legendww.ba sajt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

“LEGEND WW” d.o.o. na sajtu www.legendww.ba linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

“LEGEND WW” d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.legendww.ba sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

“LEGEND WW d.o.o. zadržava pravo da na sajtu www.legendww.ba bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama www.legendww.ba sajta može obavijestiti korisnike putem email-a ili objavljivanjem na sajtu.